הגלגול הבא של המלפפונים: כמנת פתיחה, חטיף או סתם "על הדרך", עם סידן איכותי מהגבינה ושלל ויטמינים מהירקות הצבעוניים.

כמות: ​​15 - 18 רולים

מרכיבים 

  • 3 מלפפונים
  • 1 גזר
  • 1 מקל סלרי
  • 1 פלפל 
  • 1/2 קולורבי
  • 1/2 כוס גבינה לבנה

אופן ההכנה

  1. מקלפים את המלפפונים ופורסים אותם לאורך בעזרת קולפן.
  2. חותכים למקלות דקים את שאר הירקות.
  3. שמים כפית גבינה בקצה פרוסת מלפפון ומעליה ממקלות הירקות, ומגלגלים.
  4. כך יוצרים רולים מכל פרוסות המלפפונים.

תודה לאגף התזונה במשרד הבריאות על המתכון!