כיבוד צבעוני, טעים ובריא

 שמים בצד את החטיפים המלוחים או המתוקים, המכילים כמויות גבוהות במיוחד של נתרן (מלח), שמנים וסוכר, לצד מפשרי טעם וריח, תוספים שונים להארכת חיי המדף וכמובן בחלק מהמקרים גם צבעי מאכל. אפשר להכין מגשים של כיבוד צבעוני, טעים, ובריא, שאפשר לאכול בכל גיל – וליהנות.

מגשי ירקות צבעוניים:

עגבניות שרי

מלפפונים ”בייבי

פלפלים קטנים

ואפשר גם מקלות סלרי, פרחי כרובית קטנים, ועוד.

מסדרים במגש לפי צבעים, לילדים אפשר גם לעצב בצורות של חיות, פרצופים, רכבת ועוד.

 

למגשי פירות מעוצבים:

אפשר להשתמש בחותכני עוגיות כדי לקבל שלל צורות שהילדים אוהבים

להכין שיפודי פירות (שדרוג לשיפודי סוכריות הגומי) צבעוניים

להשתדל לגוון ולהכים בכל פעם מפירות העונה: הדרים, קיווי, תותים, אגסים ותפוחים בחורף, אבטיחים, מלונים, אפרסקים ומשמשים בקיץ.