home icon work icon education icon city icon

רול מלפפון

הגלגול הבא של המלפפונים: כמנת פתיחה, חטיף או סתם "על הדרך", עם סידן איכותי מהגבינה ושלל ויטמינים מהירקות הצבעוניים.

OL6A4103.jpg

כמות: ​​15-18 רולים

מרכיבים

3 מלפפונים
1 גזר
1 מקל סלרי
1 פלפל
1/2 קולורבי
1/2 כוס גבינה לבנה

אופן ההכנה

  • מקלפים את המלפפונים ופורסים אותם לאורך בעזרת קולפן.
  • חותכים למקלות דקים את שאר הירקות.
  • שמים כפית גבינה בקצה פרוסת מלפפון ומעליה ממקלות הירקות, ומגלגלים.
  • כך יוצרים רולים מכל פרוסות המלפפונים.

תודה לאגף התזונה במשרד הבריאות על המתכון!