home icon work icon education icon city icon

מאפינס דלעת

עוגות אישיות כתומות וטעימות - מתכון מהיר וכיפי ב-5 צעדים שכיף להכין עם הילדים.

OL6A9089.jpg

מצרכים

500 גרם דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות

300 גרם קמח מלא (=2 וחצי כוסות)

כף אבקת אפיה

115 גרם סוכר (=קצת יותר מחצי כוס)

2 ביצים בינוניות

125 מ"ל שמן קנולה (=חצי כוס מדידה)

גביע יוגורט 1.5% (200 מ"ל)

1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • מאדים את הדלעת עד לריכוך. מסננים ומועכים. מניחים לקירור.
  • מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והסוכר ו-מערבבים בנפרד את הביצים, היוגורט, השמן והווניל.
  • יוצקים את התערובת למרכז החומרים היבשים, יחד עם הדלעת. בוחשים.
    יש להימנע מבחישת יתר.
  • מעבירים את העיסה לתבנית שקעים.
  • אופים כ-20 דקות בחום 180 מעלות . מצננים ומוציאים מהתבנית.

בתאבון!