home icon work icon education icon city icon

בלי צבעי מאכל ותמציות טעם, ועם הרבה פרי אמיתי: מתכון מתוק ובריא לקרטיבים ביתיים.

הגלגול הבא של המלפפונים: כמנת פתיחה, חטיף או סתם "על הדרך", עם סידן איכותי מהגבינה ושלל ויטמינים מהירקות הצבעוניים.

חטיף בהשראה מקסיקנית. הטורטיות הינן מקור טוב לסיבים וסידן והאבוקדו מהווה מקור מצוין לשומנים טובים במיוחד העוזרים בהורדת רמות כולסטרול בדם. המנה מהווה מקור למלחים רבים כמו אשלגן, זרחן, מגנזיום ואבץ.

לא רוצים ממתקים מעובדים? הנה מתכון מתוק ובריא שאפשר להכין מראש ולשמור במקרר לרגעים קשים. עם ויטמינים וסיבים תזונתיים מהתמרים, סידן מהסומסום וברזל מהגרעינים והאגוזים.

שמים בצד חטיפים המכילים כמויות גבוהות של נתרן (מלח), שמנים וסוכר, לצד משפרי טעם וריח, תוספים שונים להארכת חיי המדף וצבעי מאכל. אפשר להכין כיבוד צבעוני, טעים, ובריא, שאפשר לאכול בכל גיל – וליהנות.

הציגו לי כתבות נוספות