home icon work icon education icon city icon

חטיפי פירות וירקות

שמים בצד חטיפים המכילים כמויות גבוהות של נתרן (מלח), שמנים וסוכר, לצד משפרי טעם וריח, תוספים שונים להארכת חיי המדף וצבעי מאכל. אפשר להכין כיבוד צבעוני, טעים, ובריא, שאפשר לאכול בכל גיל – וליהנות.

מתכון: מרב פוריץ. צילום: אורן שלו.

מגשי ירקות צבעוניים

עגבניות שרי
מלפפונים "בייבי"
פלפלים קטנים
ואפשר גם מקלות סלרי, פרחי כרובית קטנים, ועוד.
מסדרים במגש לפי צבעים, לילדים אפשר גם לעצב בצורות של חיות, פרצופים, רכבת ועוד.

מגשי פירות מעוצבים

  • אפשר להשתמש בחותכני עוגיות כדי לקבל שלל צורות שהילדים אוהבים.
  • להכין שיפודי פירות (שדרוג לשיפודי סוכריות הגומי) צבעוניים.
  • להשתדל לגוון ולהכים בכל פעם מפירות העונה: הדרים, קיווי, תותים, אגסים ותפוחים בחורף, אבטיחים, מלונים, אפרסקים ומשמשים בקיץ.

צילום: אורן שלו.